Ruslandseksperten

Forretningsudvikling i Rusland

Skal din virksomhed udvide sine aktiviteter i Rusland? Så får du helt sikkert brug for en erfaren samarbejdspartner, der kender til det russiske marked og forstår det russiske sprog og kulturen. Vi er lige her.

Det russiske marked er som bekendt allerede meget stort og forsætter dets eksponentielle vækst. I 2013 var det russiske internet oppe på 61 millioner brugere, hvilke er det største antal i Europa. Russisk er det næstmest brugte sprog på nettet i forhold til webstedernes indhold. Ruslands mobile marked vokser også hurtigt. I 2012 var der 40 millioner brugere af mobilt internet. Det er en stigning på hele 88 % sammenlignet med 2011.
Vi har et meget stort kendskab til det russiske internetmarked. Vi ved alt om dets publikum, tendenser, førende aktører, markedsføringskanaler, udbydere, betalingsløsninger osv. Vores kontakter i den russiske internetbranche er med til at hjælpe os, så vi kan til præsentere dit produkt direkte til de centrale aktører.
Vores forretning skal ikke bare overføres men lokaliseres. Den skal tilpasses din målgruppe og tage hensyn til den aktuelle situation. Med os kan du være sikker på, at dit produkt ser forståeligt ud for dine russiske kunder.
Vi tilbyder en bred vifte af markedsføring. Det kan være alt fra lokalisering af websteder til direkte salg. Ved at kombinere vores solide erfaring inden for forretning, teknisk ekspertise, indsigt i de nyeste tendenser i branchen og kvalitetsbevidste leveringsmodeller, tilbyder vi progressive end-to-end - webløsninger.
Vores kompetente medarbejdere består af personer, der elsker at udvide grænserne for, hvad der er muligt.

Russisk forretningsudvikling

Vores sædvanlige forløb inkluderer, men er ikke bare begrænset til:

 • Rådgivning om, hvordan du kommer ind på det russiske marked samt forundersøgelser.
 • Lokalisering af websteder for det russiske marked, der inkluderer undersøgelser af søgeord, SEO - indhold, tilpasning af betalingssystemer og sporingsmekanismer af de besøgende.
 • Professionelt og tidssvarende reklamemateriale der er klar til print.
 • Præsentation af potentielle kunde: både online og offline shops, kæder og forhandlere.
 • Udvikling af Webshops.
 • Promovering på russiske sociale netværk, blog, fora og niche-sites.
 • Søgemaskineoptimering og promovering, som får dig i toppen på Google og Yandex, Ruslands førende søgemaskine.
 • Russiske pay-per-click-kampagner med Google Adwords, Yandex Direct, Facebook, VKontakte og Odnoklassniki.
 • Hvis du ikke har et, så opretter og markedsfører vi et integreret kampagneprogram for dig.
 • Organisering af konkurrencer blandt brugerne af dine produkter og services.
 • Skrivning og distribution af pressemeddelelser.
 • Artikelskrivning og distribution.
 • Håndtering af mailinglister og nyhedsbreve.
 • Gæsteposts på relevante blogs.
 • Oprettelse i classifieds hjemmesider.
 • Optagelse i Yandex - katalog.
 • Skabe og vedligeholde dit firmas blog på russisk.
 • Hvis du ikke har en, så opretter vi og promoverer en news feed (RSS) for dig.
 • Konverteringssporing.
 • Styring af online–omdømme, brand awareness og kundeloyalitet.
 • Viral markedsføring: filmklip og fortællinger.
 • Groupon - lignede kampagner: udover Groupon er der nogle lokale kuponservices i Rusland.
 • Due diligence af russiske firmaer og personer.

Hvis du vil vide mere om, hvordan TargetMarketing.dk kan hjælpe dig med at udvikle din forretning i Rusland, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Forretningsudvikling i Rusland

Russisk SEO

Den bedste russiske SERP-placering med mindre besvær og mere profit.

Vores hold af russiske SEO – eksperter er med til at gøre det nemmere for dig at få en stærk russisk SEM – kampagne. Imens vil vores innovative SEO – software give dig mulighed for at ”Try before you buy” og vise dig, hvilke søgeord, der vil udgøre det mest af trafikken til dit websted.

Intet besvær – kun fordele

At skabe en SEO – strategi er altid svært for ethvert marked; der skal udarbejdes undersøgelser af søgeord såvel som konkurrenter, indholdet på websiden skal optimeres, der skal oprettes backlinks osv. Forestil dig den ekspertise, som du har brug for til at opnå succes på et udenlandsk marked på et fremmedsprog. TargetMarketing.dk hjælper dig på vej.
Vores russiske SEO - hold har russisk som modersmål og er eksperter i SEO – analyse. Dette gør det muligt for os at være unikke i vores arbejde, når vi skal overføre værdien af din forretning til en højeffektiv SEO – strategi, som sætter dit websted i toppen af de russiske søgeresultater.
Vi tager os af alt, hvad der har med det russiske sprog og russiske SEO at gøre. På den måde er vi med til at gøre denne del af processen både indbringende og nemmere for dig.
Vores indbringende procesforløb
De fleste SEO – firmaer er begrænsede til kun at beregne pay-per-click – budgetter og antallet af søgninger. Vores innovative software gør det muligt for os at forudsige trafikken på din hjemmeside.
For hvert søgeord kan vi fortælle dig:

 • Hvor mange besøgende vores kunde kan forvente fra organisk søgning.
 • Om “The cost per visitor.”

Med denne hjælp har du mulighed for at se resultaterne, før du skal bruge penge. Det betyder, at vi kan tilbyde en fleksibel prissætning, som er fastsat efter dit forretningsbehov. Og det er derfor, vores kunder i gennemsnit kan opnå besparelser på 80 % i forhold til en ydelse sammenlignet med hvad Google AdWords og Yandex Direct koster.
Vi er specialiseret i SEO og promovering af websteder for virksomhedskunder, som kun har en smule eller slet intet kendskab til det russiske sprog og de russiske internetvaner, men som ønsker at komme ind på det russiske marked. Det er selvsagt besværligt som kunde at optimere sit indhold på websteder og vælge de rigtige søgeord, når man ikke kender til sproget. Derfor tager vi os af alt arbejdet med analyse af søgerkriterier. Dette giver dig den bedst mulige effektivitet på dit websted i søgemaskinerne Google.ru og Yandex. Vi fokuserer på disse to søgemaskiner, da de er de mest brugte søgemaskiner i Rusland. Vores firma bruger kun gyldige og dokumenterede teknologier for søgemaskineoptimering og webstedspromovering. Vi giver også service inden for link building.
Vores professionelle databaser indeholder tusindvis af russiske websteder mellem page rank 3 og page rank 7. Vi lejer links på disse websteder ved hjælp af det mest avancerede software for at sikre den mest økonomiske brug af dit budget og overvåger din websides positioner på daglig basis.
Trafik, som er et resultat af SEO, er det mest kærkomne for ejere af websteder. Besøgende, som har fundet frem til dit websted gennem søgemaskiner, er allerede interesserede i din service. De er næsten parate til at købe. Den trafik, som er målt via SEO er kvalitetsmæssigt højere end trafikken fra annoncesøgning, og her skal du ikke betale for hvert enkelt klik. 
“If you work with our company, I can assure you that your site will take the top positions in just 4-5 months” fortæller Max Sayganov, en russisk SEO-ekspert fra TargetMarketing.dk.
Et samarbejde med os er bekvemt og indbringende. Vores SEO-prissætning er fleksibel og beror på din forretnings behov. I de fleste forhold vil vores SEO-service give dig en fem gange lavere pris sammenlignet med Google AdWords og Yandex Direct.

Hvis du kontakter os i dag, vil vi analysere din hjemmeside og vende tilbage inden for en dag.